mulțumiri celor care ne-au reprezentat la Olimpiadă

Ieri o parte din delegația Moldovei plecați la Olimpiada din Londra s-a întors acasă.

3 poze absolut excepționale ale celor care ne-au reprezentat țara  s-au întipărit în cap, poze care vorbesc atât de mult, care ne-au făcut pentru un moment să ne mândim că suntem cetățenii Moldovei. Cristina, Dan, Anatolie au devenit pentru mulți dintre noi exemplu de urmat!

Aș fi vrut să inchei aici. Dar nu îmi permit. Ca de obicei lucrurile arată frumos numai datorită unor oameni lispiți de interese, oameni care iubesc și se dedică unui lucru. Acești oameni sunt în pozele de mai sus. Lor le mulțumim sincer și le dorim rezultate cel puțin la fel de bune în anii următori! Acum ținem pumnii colegilor acestora care au rămas încă la Londra!

Poate la fel de mult ar trebui să mulțumim și altor membri ai delegației plecate la Londra. Țin să aduc mulțumiri deosebite Dlui Președinte Nicolae Timofti că are un fiu atât de destoinic și fără de care prestațiile la Londra ar fi fost floare la ureche – mulțumim Nicu Timofti,  press attashe a CNO RM.

Mulțumiri până la stele aduc și Nicoletei Juravschi, fiica președintelui Comitetului Olimpic, Nicolae Jravschi pentru timpul dedicat în calitate de voluntar pe parcursul competițiilor de la Londra.

Ne închinăm în fața domniilor voastre! Fără de voi medaliile și rezultatele celor de mai sus nu ar fi fost posibile!

3 thoughts on “mulțumiri celor care ne-au reprezentat la Olimpiadă

  1. sarcasm si ironie banuiesc.Nu, Elena? ))) Intr-adevar fara acesti „bravi” membri ai delegației plecate la Londra era greu sa obtinem performante. Interesant e de vazut numarul oficialilor si cel al sportivilor prezenti din Moldova la aces eveniment. Intuiesc ca in cel mai optimist caz era egal. Si nu e prima oara,cred. Cit despre feciorasul asa numitului „persedinte de tara” Timofte, sau fiica lui Juravschi – e din opera -„C’est qu’il fallait demontrer” . Ce sa mai comentam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s