oameni cu blog băgați la cuptor

2 zile în inima Orheiului Vechi este mai cald. Acolo s-au strâns aproximativ 20 de oameni cu blog, oameni care au mers acolo fie pentru a cunoaște semenii care adesea scriu verzi și uscate. Pentru a admira priveliștele Orheiului. Pentru a profita de cantitatea enormă de bere gratis, sau pentru un brainstorming sănătos, care să genereze idei ce ar aduce careva beneficiu Moldovei. Beneficiu mic, dar e stupid întotdeauna să mizezi pe cantitate.

Îi cunosc pe majoritatea din cei care sunt acolo. Sunt oameni frumoși, buni și care știu sigur că doresc ca acest cuptor să coacă cât mai bine. Eu sper că asta se va realiza și aștept discuțiile post-cuptor!

Vedeți oamenii care pentru mulți  vorbesc mult și fără talc, dar care încearcă cel puțin să facă ceva.

Luchianiuc EugeniuBercu IulianBraniște VitaliePașa ValeriuChironda VictorGalbur DragoșGandrabur CorneliuApostu NicolaeBordian AlexandruCernomaz AnnaBasarab MarinEvtodii Cristina, Darie TudorGreadcenco OxanaBurlacu CristinaȘcerbani Valentina, Babcinschi Doina, Montecore Daniela, Roșcov MihaelaSprânceană VitalieGuzun VictorVlad VictoriaCember OleseaGulea IulianCiobanu VictorSarivan AnaȚurcan IonStafii Angela.

Poze de la fața locului:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s