Dacă e la TV, e pe… computer :)

Azi am fost la lansarea oficială a proiectului WEB TV. Mult fast. Prea mult, pentru un proiect care încă nu am înțeles cum se dorește a fi unul profitabil.

Rose, mult rose.

Cremă. Multă cremă, și nu din aia comestibilă, dar din aia la cravată.

Doi tineri, foarte tineri și entuziasmați au făcut prezentarea proiectului. Din ce mi s-a părut, ei încearcă să implementeze și să agregheze toate proiectele online care sunt acum pe piață în unul singur. Toate posibilitățile care le oferă online-ul sunt atractive, dar cred că e important să îți descoperi punctul forte și să dezvolți mult anume acel punct.

În fine proiectul este curajos, dar nu știu cât de profitabil. Or, presupun că doar lansarea a fost costisitoare, nu mai vorbesc de servicii hosting,  publicitate și deja cheltuieli de rutină pe care orice afacere le suportă mai ales la început de cale.

În Moldova toți care aud cuvintele online și TV într-o propoziție se gândesc la privesc.eu. În curând WEBTV vor oferi servicii asemănătoare, dar nu vor petrece atât de mult timp prin parlament, guvern sau în jurul politicienilor în general. Porno va fi, pe pagina WEBTV Plus – contra plată. 🙂

Pentru început cel mai mare dezavantaj al lor va fi faptul că curînd site-ul va fi blocat peste hotare, și transmisiunile live vor putea fi urmărite doar în Moldova, ori site-ul va putea fi accesat doar de pe IP adrese din Moldova.

Însă eu cred că ei ar putea oferi posibilitate canalelor locale care încă nu au acoperire națională să ajungă pe tot teritoriul Moldovei. Acum internetul este destul de răspândit pentru a oferi această posibilitate.

P.S. Dacă proiectul va decurge precum lansarea, atunci felicit băieții! Le urez un viitor cel puțin tot atât de reușit.

P.P.S. Tare frumoasă Natalia în poza asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s