to be continued..

Orice început e greu. E provocator.

Echipa TEDxChisinau a avut un început greu, provocator, dar și bun. Am testat un pic terenul, am exploatat ce prinde la public, ce nu, care este publicul, cum putem să îl diversificăm și cum ne putem extinde pentru a avea impact mai răspândit. Am învățat că mereu există oameni care apreciază munca depusă. Am învățat că sunt oameni mereu nemulțumiți, dar și din cei care precum unii judecători o să dea sentința fără a „citi dosarul”.

Acum avem un pic de maturitate și respectiv suntem gata de noi evenimente, mai bune. Mult mai bune.

1. În zilele ce urmeză vom face publice înregistrările video de la ultimul eveniment TEDxChisinauChange.

2. Urmează cîteva evenimente absolut diferite de ce am organizat până acum:

I. Un eveniment Salon, TEDxChisinauSalon. Va fi un eveniment cu aproximativ 20 de persoane la care vom petrece câteva ore într-o ambianță cît mai confortabilă, cu 2 -3 vorbitori unde vom încerca și să dezbatem un subiect, apoi vom propune un șir de acțiuni care ar schimba înspre bine situația în acel domeniu. Vorbesc foarte abstract pentru că detalii urmează să fie anunțate curând. Aici echipei se alătură o persoană extraordinară: Olesea Cember. 🙂 Welcome Olesea!

II. Primul eveniment TEDx din lume organizat pentru deținuți și în închisoare: TEDxLipcaniPrison. Aici echipei se alătură o persoană pentru care eu am un respect deosebit: Paula-Maria Erizanu! 🙂 Welcome Paulici!

III. Evenimentul anual TEDxChisinau – Septembrie.

IV. Iar în acest an pentrnu prima dată vom încerca să organziăm și un eveniment pentru copii: TEDxKids@Chisinau: Noiembrie.

Iar ca membru permanent dar nou al echipei îl avem pe Fluturaș aka Alex Lebedev 🙂 O comoară adevărată pentru orice echipă!

Dacă consideri că poți contribui și tu la realizarea lor, sau ai idei care crezi că trebuie să fie realizate nu ezita să ne contactezi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s