Fost la club cu Plahotniuc

De azi sunt importantă. Ieri am fost la club cu Plahotniuc, iar acesta a spus că după întâlnirea cu el ne putem declara importanți.

Nu mi-a plăcut:

1. „Vă salut că v-ați luat inima-n dinți, nu că sunteți importanți, după întâlnirea cu mine veți fi…”  brrrr eu mă simțeam la locul nepotrivit

2. Am impresia că în acel loc, în acel moment au avut loc două evenimente diferite, un offline cu bloggerii și o mini adunare de partid. Pe lângă faptul că evenimentul s-a aglomerat la neputință, prezența lor nu i-a fost de bun augur.

La fel, ieri am realizat că marii luptători pentru imaginea lui Plahotniuc, cei care se băteau cu pumnul în piept și cu capul de pereți pentru a-l apăra în diferite situații pe rețelele de socializare, bleggeri cum mai sunt numiți, de fapt nici nu sunt cunoscuți de șef.  Aveam senzația că ei au venit să-și vadă prea-măritul împărat, acum cît se poate. 🙂 Să vadă că e real. Extistăăăă! Vesel. 🙂

3. Trist când membrii PD află la un offline despre planurile de reformare a pratidului.

Plahotniuc a spus că PD la moment funcționează pe principiul de sectă, dar pe scurt timp. Ambițios fiind, are în plan o reformare completă a partidului. 1 AN. Atîta trebuie să așteptăm сa să vedem PD un partid de stânga, și cel mai mare partid din Moldova.

4. Cel mai important: el crede că este cel care a adus schimbarea în țară. Că 7 Aprilie o fost așa o fignea pe emoții.. Pentru așa opinie vroiam să arunc cu sticla de bere, la trântă nu mă iau, că cică pe lângă școala muzicală a făcut sport de performanță.

Dar foarte trist. Am mai aflat un ADEVĂR despre 7 Aprilie!

5. Răspunsurile, chiar dacă și confidențiale, nu mi-au părut sincere. Ori Plahotniuc are scenarii care nu sunt reale, dar în care el singur deja a început să creadă și le prezintă ca adevăr.

7. Frumoasa din spatele vorbitorului, care a intrat pe ușă exact la pronunțarea cuvântului PORNO, și asupra acestui fapt a ținut să atragă atenție chiar vorbitorul, putea găsi un loc de amplasare mai potrivit.

Mi-a plăcut:

1. Locația.

2. Timpul acordat offline-ului – 3 ore.

3. A spus că l-au ajuns la os activitățile unor miniștri PD și că deja a început să ia măsuri în acest sens. 🙂 Să vedem, să vedem.

În loc de concluzie:

Mie Plahotniuc nu mi-a plăcut încă înainte să ajung acolo. Eu am spus de multe ori că este un tiran. El însă se crede Bruce Wayne. Din păcate, istorioara cu Bruce Wayne/Batman e legată de o informație oferită confidențial și nu o pot spune, dar există o posibilitate, cine vrea să afle să citească pînă la capăt :).

Ieri l-am întrebat ce a făcut băiețelul de la țară ca să ajungă Batman? La primirea unui răspuns confuz, l-am întrebat cum a făcut primul milion… ce afacere i-a adus profitul care să îl propulseze tot mai sus? Tot nu am fost mulțumită de răspuns, a spus că a deschis un bar… nu știu ce, ca să încheie răspunsul cu faptul că el descărca și vagoane dacă era necesar, că generația noastră suntem mai alintați… N-are idee despre ce vorbește.

Ulterior am aflat despre multe afaceri care le-a deținut în România sau Moldova. Afaceri care le deține. Din cele spuse de el e clar că în afaceri joacă murdar. Un fel de „scopul scuză mijloacele”… Unii par a fi impresionați de asta, mai ales că el adaugă aici munca enormă și devotament, îl cred, dar există etică și morală… Am înțeles însă că astea îs noțiuni străine pentru marea majoritate…

La fel, el poate și se crede patriot, dar toate acțiunile sale politice vor fi făcute în detrimentul afacerilor care le deține. Asta pentru că este un businessman, mai puțin politician.

Eu multe întrebări nu am reușit să le adresez, poate acest post arăta altfel dacă reușeam, dar cum am zis 2 evenimente în 1 e prea mult.

Chiar și așa am 4 pagini de notițe, multă informație, majoritatea însă se vrea confidențială. Dar dacă o vreți tare, tare: un iPad, un Blackberry, sau mă urmăriți și furați carnețelul.

Ca să fie mai de interes acolo puteți găsi despre: Cum, pe cine, cînd, cui, cît… Multe.

14 thoughts on “Fost la club cu Plahotniuc

  • pentru că asta presupune un offline. Vorbitorul poate alege ca ceea ce spune să fie public sau să fie off the record..

 1. Buna relatare(cred ca e cea mai buna).

  Eu nu m-as fi dus, deoarece scopul a fost o coruptie ‘sentimentala’ – adica, dupa un offline amabil, un om cu bun simt si cu simplitate moldoveneasca, nu va mai putea critica dur personaul pe retele si bloguri….

  Majoritatea care au fost – au fost influientati si nu vor mai fi niciodata obiectivi in legatura cu Plahotniuk – se vede si din relatarile lor. I-a cumparat si foarte ieftin.

 2. –-Chiar și așa am 4 pagini de notițe, multă informație, majoritatea însă se vrea confidențială. Dar dacă o vreți tare, tare: un iPad, un Blackberry, sau mă urmăriți și furați carnețelul–

  sorry, asta am avut in vedere

  • Dinu, asta un pic de ironie, dar și curiozitate 🙂 Cineva a sunat pentru informație deja… 🙂

   În fine, eu am multă informație despre Plahotniuc, iar confidențialul de la offline e departe de acea informație… Urmează un alt articol pe acest subiect.

  • Elena, în articol mi-am expus opinia și primele impresii de după offline. Eu nu scriu știri, deci nu înțeleg care e pretenția față de lipsa detaliilor discutate acolo.

 3. Salut Elena! Ai relatat sincer impresiile tale, laconic dar profund :). Astept sa vad urmatorul articol, fa te rog o analiza privind premizele nationale care au generat acest fenomen „Plahotniuc”. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s