Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai…

Dacă mă întreba până ieri cineva de ce nu mai ies din casă, la natură, răspunsul meu ar fi fost „Nu am timp”. Dar după ziua de ieri am înțeles că de fapt nu lipsa de timp este problema, ci lipsa unui motiv. La fel, de ieri am înțeles de ce HAI Moldova! la moment este pur și simplu inutilă în Moldova. Fără supărare pentru cei care organizează asta, dar să fim serioși, până când nu excluzi cauza problemei nu ai cum să tratezi boala.

În loc de argumente…

Am ieșit ieri în natură.

Până să ajung în natură am văzut ce mai fac vecinii. Vecinii trăiesc bine:

ce fel de gospodar fără o grădinuță, gard și o portiță?

de ce să faci garaj la casă, când poți face casă pe garaj?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei am ajuns și în parcul de la Râșcani, care creadeam/speram că încă nu a reușit să găzduiască prea mult grătar, credeam/speram…

Am rămas cu un sentiment foarte urît pe suflet. Mă întreb acum, de ce oare ieri nu era zare de polițist prin acest parc împânzit de „iubitori ai naturii” și a „aerului curat”? De ce se permit plimbările și demonstrațiile de BMW-uri? De ce se permite consumul băuturilor alcoolice într-un spațiu public? De ce se permite consumul acestor băuturi de către minori?

Păcat de ceea ce am ajuns. Mă conving încă o dată „bâcii îs la putere în Moldova”, ei  sunt masa critică, ei fac legea. Spun asta și la propriu și la figurat.  Sunt sigură dacă poliția vedea în aceste poze ceva anormal erau ieri acolo, dar ei nu au fost și nici nu o să fie, pentru că asta e normalitatea lor, așa se odihnește la natură, așa se petrece o zi la aer curat! Pentru că ei îs….

Ca să închei pe o notă pe cît posibil de pozitivă, sunt determinată pe viitor să am cît mai multe ieșiri în natură.  Dar spre deosebire de cea de ieri o să încerc să le fac mai cu rost.

Trebuie de găsit soluții rapide și eficiente. Cred că se poate, dorință să fie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s