Februarie, provocări, recomandări.. nu știu ce titlu să dau..

Pentru început menționez că săptămînal privesc și reprivesc zeci de discursuri TED sau TEDx.

Luna februarie este luna în care oficial intru în rolul de administrator al unei companii – ECDL Moldova, este luna în care am început pregătirea unui nou eveniment TEDxChisinau, am pus la punct modificări și îmbunătățiri pentru Evaluez.eu, dar cel mai important eveniment, cel mai așteptat, dar și cel mai înfricoșător al lunii Februarie este TEDActive. Va dura o săptămînă, iar Fundația Bill&Melinda Gates mi-au oferit oportunitatea de a participa.

Straniu sau nu, însă cea mai lungă și mai problematică discuție a celor care vom fi prezenți acolo e legată de ce trebuie să conțină bagajul unui participant. Majoritatea spun că 2 lucruri sunt importante: 1. Un pulover gros pentru serile ce obișnuiesc să fie foarte reci și 2. Costului de baie, ziua e foarte cald.

Revin la prima propoziție. Din zecile discursuri TED/TEDx pe care privesc  recomand puține, nu știu de ce. Dar ăsta este un discurs pe care aș vrea să îl distribui, bănuiesc din cauza că intenționez să-l iau în serios. Poate părea banal pentru unii, nepotrivit pentru alții, sau sper să-l îndrăgiți la fel cum am făcut-o eu.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s